Kéziszerszámok
Kéziszerszámok

Az általunk forgalmazott kéziszerszámok egy részét megtekintheti üzletünkben, de a teljes kínálatot is átlapozhatja vagy kinyomtathatja, ha megnyitja a weboldalunkon található katalógusokat. Amennyiben kérdése van vagy rendelést szeretne leadni, keressen fel bennünket az elérhetőségeink valamelyikén!
 
Az egyik legismertebb, legjobb nevű szerszám márka. Az 1923-as alapítású olasz cég napjainkra rendkívül széles termékskálát kínál a minőségi eszközöket kereső szakembereknek. A jellegzetesen narancssárga színű szerszámokon kívül kiváló minőségű munkavédelmi eszközök és munkaruhák is megtalálhatóak  a  repertoárban.

A dinamikusan fejlődő, minőségi német szerszámokat, munkaruházatot , segédanyagokat és számtalan egyéb terméket kínáló Gedore csoport ma már a világ legnagyobb szerszámgyártói között van. Magyarországi intenzív jelenlétének hátására a szakemberek között nálunk is a legismertebb márkanevek közé került.

A közepes árszintű árú kézi- és speciálszerszámok egyik legnagyobb forgalmú és termékskálájú márkája. A kék-piros csíkkal ellátott eszközeik kiváló ár / érték aránnyal rendelkeznek, komplett szervízek berendezésére is alkalmas kínálattal párosulva.