Castrol Act>evo GP 4T 20W-50
A Castrol Act>evo GP 4T Trizone™ technológiával készült, a négyütemű motorkerékpár motorok követelményeinek megfelelő kiváló minőségű motorolaj. A Castrol Trizone technológia™ garantálja a teljesítményt meghatározó három főegység, a motor, a kuplung és a váltó kifogástalan működését. A Castrol 4T motorolajokat a főegységek legteljesebb védelme érdekében fejlesztettük és teszteltük.

Magas teljesítményszintű, speciális kopáscsökkentő adalékokat tartalmazó, a korszerű négyütemű motorkerékpárok rendkívül széles köréhez használható motorolaj. Különösen ajánlható a modern nagytérfogatú egy- vagy kéthengeres túragépekhez, chopperekhez és minden olyan motorkerékpárhoz, ahol magas viszkozitású, alacsony párolgási hajlamú motorolaj az előírás.

A modern négyütemű motorok magas belső égési hőmérséklete miatt a motorolaj oxidálásra és besűrűdésre hajlamos, ami indítási és kenési nehézségekhez vezet az idő előrehaladtával. Ez különösen a léghűtésű motorokat érinti, ahol magasabb hőmérsékleti csúcsok alakulnak ki. A Castrol Act>evo GP 4T 20W-50 speciális öregedésgátló adalékainak segítségével egy átlagos motorolajnál jobban bírja ezeket a hőterheléseket, később kezd el besűrűsödni az olaj.

Minősítések
API SG
JASO MA-2

Tulajdonságok


  • Speciális kopásgátló adalékok, maximális védelem a sűrű indulások és megállások idején is
  • Kiváló oxidációs ellenállás és öregedésgátlás a teljes olajcsere periódus alatt
  • A katalizátoros motorkerékpárok igényeit is teljes mértékben kielégíti
  • Trizone Technology™ - a motor, kuplung és váltó védelmében

Kiszerelések

  • Castrol Act>evo GP 4T 20W-50 12X1L műanyag flakon
  • Castrol Act>evo GP 4T 20W-50 60L hordó