Magunkról
Magunkról Nyomtatás
  Szegedi székhelyű társaságunk 1995-ben alakult, és fő profilja a kezdetektől fogva a kenőanyag és szűrő kis- és nagykereskedelem. A termékek felhasználási területe azonban a hagyományosnak tekinthető személygépkocsi, motorkerékpár és tehergépjármű kategóriákon túlmutatva lefedi a munkagépek, egyedi gyártású gépek, ipari megmunkálógépek változatos területét is. Az évek során törekedtünk arra, hogy minden speciális igényre megtaláljuk a megfelelő árú és minőségű terméket.

  Kínálatunkban kiemelkedő helyen szerepelnek az Aral kenőanyagok, melyek dél-magyarországi raktározási és kiszállítói képviseletét több, mint egy évtizedig láttuk el. Azonban az évek során gyűjtött piaci tapasztalataink és a  felmerült igények  hatására 2003-ban, kiskereskedelmi üzletünk és bemutatótermünk megnyílásával egyidőben, a termékpalettánk további bővítése, intenzív fejlesztése mellett döntöttünk. Ennek eredményeképpen ma már az említett területeken kívül kézi szerszámokkal, garázstechnikai berendezésekkel, autóalkatrésszel, autóápolási termékekkel és teljes AdBlue termékcsoporttal (folyadék, szivattyúk, kézipumpák, stb.) is vevőink rendelkezésére állunk.

  Kérjük, hogy amennyiben észrevétele van honlapunkkal, tevékenységünkkel kapcsolatosan, esetleg további információra van szüksége, keressen meg bennünket az "Elérhetőségek" menüpont alatt található lehetőségek egyikén.